.

Laat een berichtje achter in mijn gastenboek

Heb je een leuke tasting gehad? Heb je een nieuwe favoriete thee ontdekt? Ben je als koffiedrinker overgestapt op thee? Heb je een opmerking of een tip voor me? Laat een berichtje achter in het gastenboek.


 

Gastenboek

Marja Peters
26-10-22 21:01:33
Wat een leuke en gezellige ervaring de theeproeverij gisteravond! Wieteke vertelt enthousiast over de theeproductie en hoe de verschillende smaken ontstaan.
Nooit geweten dat thee zo interessant is (ik drink meestal koffie). Grappig ook dat je met z’n allen ruikt aan de thee, de geur denkt te herkennen en het toch niet weet. Totdat iemand iets noemt en iedereen zegt: ‘ja, dat is het’.
Een ding weet ik zeker, als ik weer een keer thee drink, dan liever niet meer zo’n kant en klaar theezakje!
Renate van Eck
18-05-21 12:39:50
Nog niet eerder had ik gehoord van een online tea-tasting. Het feestje begint al als de doos met de verschillende soorten thee binnenkomt. De avond zelf was ook gezellig. Druk in de weer met water koken tot de juiste temperatuur, zeven van het theewater en proeven. Ondertussen de verhalen van Wieteke erbij en kletsen met elkaar. Een nieuwe wereld ontdekt !
Lonneke Adriaans
18-05-21 10:18:02
De online tea tasting door Wieteke was erg leuk en leerzaam! Het pakketje dat ik thuis kreeg was al een cadeautje op zich en met aandacht ingepakt. Wieteke is heel enthousiast en dat komt zelfs online je huiskamer binnen :-) Interessant om de verhalen achter de verschillende soorten thee te horen!
Nina Gerrits van den Ende
04-05-21 19:45:34
Ontzettend leuke (online) TeaTasting! Leerzaam en gezellig om met vriendinnen te doen. Het pakketje dat je thuis krijgt is een mooi pakketje, dus al erg leuk om te ontvangen. De thee smaakt heerlijk en Wieteke kan hier goed over vertellen. Ik wist hiervoor nog niet hoe interessant thee eigenlijk is én hoe goede thee hoort te smaken. In het pakketje zit genoeg thee om ook later nog eens rustig te kunnen nagenieten. :) Tijdens de tasting kwam ik erachter dat een theezeefje wel handig was geweest, dus ik zou het pluspakket aanraden.
Lisanne Versteeg
03-05-21 19:35:52
Een poosje terug een ontzettend leuke teatastig gedaan! Ik kende wel de whiskey, wijn en bier proeverijen maar dat lust ik niet. Nu een keer iets waar ik aan mee kan doen! Wietekes enthousiasme voor thee werkt aanstekelijk. Het pakketje thee in de brievenbus is al een feestje. De tasting zelf was erg gezellig en leerzaam. Een aanrader om te doen! Volgende keer ga ik voor de versie met chocola...
Rian v. D.
19-04-21 22:05:20
Eigenlijk ben ik van de koffie, maar toch met vriendinnen online thee geproefd bij Wieteke.
En dan kom je erachter dat ik eigenlijk nooit echt goede thee heb gedronken!
Wat leuk om de verschillen te proeven, de verhalen te horen uit de thee gebieden én met vriendinnen bij te kletsen.
Wat fijn juist in deze tijd! En nu toch wat vaker thee drinken!
Izabell Huibers
09-04-21 18:03:36
Super leuke teatasting gedaan samen met een groep vriendinnen, leerzaam en erg gezellig.
Volgende keer bestel ik wel het plus pakket,
m’n keuken was nu een rotzooi zonder een zeef ;)
En zonder thermometer is de temperatuur van de theeën lastig inschatten 😅
Zeker voor herhaling vatbaar!
Femke Adriaans
09-04-21 13:51:55
Wat ontzettend leuk om de teatasting te doen! Een perfect (online) uitje gezellig samen met vriendinnen! Wieteke vertelt met veel enthousiasme over de achtergrond van thee en de verschillende theesoorten en smaken. Ook het theepakket is een cadeautje om te ontvangen. Dit smaakt naar meer!
Suzanne Florijn
06-04-21 12:07:59
De theeproeverij is echt een aanrader om te doen! Met een aanstekelijk enthousiasme vertelt Wieteke over de verschillende achtergronden van de theesoorten. Hierdoor ga je zelfs als fervent koffieliefhebber thee meer waarderen. Met veel aandacht is de theeproeverij opgezet en worden de pakketjes aangeleverd. Heel erg leuk om als groepsactiviteit te doen en je steekt er veel van op. Wij gaan zeker voor nog een theeproeverij!
Wendy Zirkzee
04-04-21 18:56:56
De teatasting is echt een aanrader als je een leuke online activiteit zoekt! Het brievenbuspakketje is al een feestje om uit te pakken en de proeverij is erg gezellig en leerzaam! Wieteke weet veel leuke weetjes over de theesoorten en het is leuk om de verschillende smaken met elkaar te vergelijken. Je kijkt daarna niet meer hetzelfde naar je gewone theezakje :) En een dag later kun je nog eens genieten van je favoriete thee!
Petra
03-04-21 22:03:31
Laatst een ontzettend leuke online teatasting gedaan met vriendinnen.
De pakketjes zijn al een cadeautje om door de brievenbus te krijgen: ontzettend leuk verpakt en het ziet er super verzorgd uit.
Het enthousiasme van Wieteke werkt aanstekelijk. Weet veel te vertellen over de verschillende theesoorten en smaken.
Vanaf het moment dat je deze workshop hebt gedaan, maak je een studie van elk theezakje!
Maike Versteeg
03-04-21 16:55:35
Met een groepje vriendinnen hebben we de online Tea teasting met Wieteke gedaan! Super leuk, leerzaam en gezellig en bovenal erg lekkere thee!
Ik kijk uit naar een volgende workshop en dan met een chocopakket erbij, jammie!!!
Groetjes Maike
Tonen: 5  10   20 E-mailen
Info
Instagram