.

Laat een berichtje achter in mijn gastenboek

Heb je een leuke tasting gehad? Heb je een nieuwe favoriete thee ontdekt? Ben je als koffiedrinker overgestapt op thee? Heb je een opmerking of een tip voor me? Laat een berichtje achter in het gastenboek.


 

Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
Marja Peters
26-10-22 21:01:33
Wat een leuke en gezellige ervaring de theeproeverij gisteravond! Wieteke vertelt enthousiast over de theeproductie en hoe de verschillende smaken ontstaan.
Nooit geweten dat thee zo interessant is (ik drink meestal koffie). Grappig ook dat je met z’n allen ruikt aan de thee, de geur denkt te herkennen en het toch niet weet. Totdat iemand iets noemt en iedereen zegt: ‘ja, dat is het’.
Een ding weet ik zeker, als ik weer een keer thee drink, dan liever niet meer zo’n kant en klaar theezakje!
Renate van Eck
18-05-21 12:39:50
Nog niet eerder had ik gehoord van een online tea-tasting. Het feestje begint al als de doos met de verschillende soorten thee binnenkomt. De avond zelf was ook gezellig. Druk in de weer met water koken tot de juiste temperatuur, zeven van het theewater en proeven. Ondertussen de verhalen van Wieteke erbij en kletsen met elkaar. Een nieuwe wereld ontdekt !
Lonneke Adriaans
18-05-21 10:18:02
De online tea tasting door Wieteke was erg leuk en leerzaam! Het pakketje dat ik thuis kreeg was al een cadeautje op zich en met aandacht ingepakt. Wieteke is heel enthousiast en dat komt zelfs online je huiskamer binnen :-) Interessant om de verhalen achter de verschillende soorten thee te horen!
Nina Gerrits van den Ende
04-05-21 19:45:34
Ontzettend leuke (online) TeaTasting! Leerzaam en gezellig om met vriendinnen te doen. Het pakketje dat je thuis krijgt is een mooi pakketje, dus al erg leuk om te ontvangen. De thee smaakt heerlijk en Wieteke kan hier goed over vertellen. Ik wist hiervoor nog niet hoe interessant thee eigenlijk is én hoe goede thee hoort te smaken. In het pakketje zit genoeg thee om ook later nog eens rustig te kunnen nagenieten. :) Tijdens de tasting kwam ik erachter dat een theezeefje wel handig was geweest, dus ik zou het pluspakket aanraden.
Lisanne Versteeg
03-05-21 19:35:52
Een poosje terug een ontzettend leuke teatastig gedaan! Ik kende wel de whiskey, wijn en bier proeverijen maar dat lust ik niet. Nu een keer iets waar ik aan mee kan doen! Wietekes enthousiasme voor thee werkt aanstekelijk. Het pakketje thee in de brievenbus is al een feestje. De tasting zelf was erg gezellig en leerzaam. Een aanrader om te doen! Volgende keer ga ik voor de versie met chocola...
Tonen: 5  10   20 E-mailen
Info
Instagram